Voorlichtingsavond dementie

dementieSteeds meer mensen krijgen te maken met dementie. De één heeft de ziekte, een ander zorgt voor iemand met dementie of kent iemand in de omgeving die aan de ziekte lijdt.

De komende jaren neemt het aantal mensen met dementie (en dus ook het aantal mantelzorgers dat zorgt voor iemand met dementie) sterk toe. De ziekte dementie brengt vaak vragen met zich mee.
Als u erachter komt dat u wat vergeetachtig wordt, hoeft u zich nog geen zorgen te maken. Iedereen vergeet wel eens wat, zeker naarmate men ouder wordt. Maar wat is normale vergeetachtigheid? Wanneer kan er sprake zijn van dementie? Welke kansen en risico’s loopt u, uw partner of familielid om bijvoorbeeld een vorm van dementie te krijgen?

Winkeliersvereniging Wilhelminadorp en het Bewonersoverleg organiseren, samen met Alzheimer Nederland afdeling Zuidoost Brabant, een voorlichtingsavond over dit onderwerp op:

Woensdag 29 maart 2017 om 20.00 uur in Vormingscentrum de Wig in het Wilhelminadorp.

De voorlichtingsavond is bestemd voor de winkeliers ( met hun personeel ) van het Wilhelminadorp, verenigingen die gehuisvest zijn in het Wilhelminadorp en de inwoners van de wijken Wilhelminadorp en Kantonnier uit Best.
De zaal is open vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis. Einde rond 21:30 uur.
Tijdens de avond vindt een presentatie plaats door onze wijkbewoner Henk van den Heuvel, bestuurslid PR en Voorlichting van Alzheimer Nederland, afdeling Zuidoost Brabant.
Inschrijven of aanmelden vooraf is niet nodig. Tijdens de informatieavond is ook een informatiestand ingericht.

Meer info: voorzitter@dekantonnier.nl of per telefoon: Jos van Spelde 06 10020663

 

TERUG