Denk mee over het Bestse verkeersbeleid!

verkeersplannenWilt u meedenken over de Bestse verkeersplannen en ambities? Kom dan woensdag 19 april om 19.30 uur naar het gemeentehuis.

De gemeente Best werkt op dit moment aan een visie op het verkeer en de mobiliteit van Best. In deze visie worden de toekomstplannen voor het Bestse verkeer en vervoer vastgelegd. Om tot een gedragen visie te komen willen wij graag uw mening horen. Daarom organiseren we op 19 april een bijeenkomst.

Samen in gesprek

Het doel van deze bijeenkomst is om duidelijkheid te krijgen wat u als Bestenaar belangrijk vindt binnen het thema mobiliteit. Denk daarbij niet alleen aan autoverkeer, maar ook aan voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer. U gaat deze avond met elkaar in gesprek aan de hand van vragen. De uitkomsten van de bijeenkomst nemen wij mee in het opstellen van de mobiliteitsvisie.

Bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 april in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1). Aanvang van de bijeenkomst is 19.30 uur en we verwachten rond 21.30 uur af te ronden. U bent welkom vanaf 19.00 uur voor een kop koffie of thee. Wij vinden het fijn om vooraf te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Stuur ons uiterlijk donderdag 13 april een mail als u erbij wilt zijn. Dit mailtje kunt u sturen naar: l.aarts@gembest.nl

 

TERUG