Uitnodiging bewonersbijeenkomst 26 maart

Kadans

Wat vindt de buurt van een buurtkamer in Kadans?
Dat is de centrale vraag tijdens de bijeenkomst. WBO, eigenaar van Buurthuis Kadans, sprak eerder met verschillende belanghebbenden.

Momenteel verhuren wij vooral ruimtes aan allerlei maatschappelijke organisatie en verenigingen. Wat echter al lange tijd gemist wordt, is een inloopruimte, waar iedereen uit de buurt vrijblijvend kan binnenlopen. Als je wilt drink je een kopje koffie of speel je een potje biljart, maar niets is verplicht. Met andere woorden: een Buurtkamer. Uit eerder onderzoek (uitgevoerd door buro Plaatslab) bleek dat een ontmoetingsruimte in de ‘top 3’ stond van wensen van buurtbewoners.
Wij hebben meer plannen voor Kadans. Denk aan het ‘gehandicaptenproof’ maken van het gebouw, het huisvesten van medische diensten of een beter uitgeruste keuken. Maar dat is fase 2. De Buurtkamer is fase 1. We willen natuurlijk in gesprek met u, als buurtbewoner, om te peilen hoe u hier tegen aankijkt. Wat voor activiteiten zouden er moeten plaatsvinden en wat moeten de openingstijden zijn. Deze en andere onderwerpen bespreken wij graag met u. Het wordt een interactieve bijeenkomst, waarbij uw inbreng voorop staat.

Voor wie?
Voor alle bewoners van de wijken Wilhelminadorp, Kantonnier en Batadorp.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 maart 2018 van 19.30  tot 21.30 uur, in Buurthuis Kadans (Sint Jozefstraat 1).

Aanmelden
In verband met de organisatie zouden wij het fijn vinden om te weten wie wij mogen begroeten. Aanmelden kan via infopunt@wbo.nl of telefonisch via 0499-770110 van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur.

 

TERUG